Давид де Хеа: 5 години без трофей е твърде много за "Манчестър Юнайтед"

"Не искаме просто да играем за топ 4 във Висшата лига", заяви вратарят на "червените дяволи"

16.03.2022 | 11:10 Редактор: Искра Ангелова
Давид де Хеа: 5 години без трофей е твърде много за

"Манчестър Юнайтед" твърде дълго е без трофей и се нуждае от по-решителни колективни усилия, за да сложи край на сушата си, каза вратарят Давид де Хеа след отпадането от Шампионската лига. Удар с глава през първото полувреме на Ренан Лоди донесе на "Атлетико" (Мадрид) победа с 1:0 и тимът продължава на четвъртфиналите с общ резултат 2:1. Поражението слага край на надеждите на "Юнайтед" за първи трофей от пет години насам.

"Разбира се, че за клуб като "Манчестър Юнайтед" това е твърде дълго време", каза Де Хеа, който беше част от отбора на "Юнайтед", който спечели Лига Европа през 2017 година, цитиран от "Фокус".

"Трябва да полагаме повече усилия и да искаме да постигаме добри неща и да се борим за трофеи. Не искаме просто да играем за топ 4 във Висшата лига и да стигнем осминафиналите в Шампионската лига. Така че имаме нужда от много повече усилия от всички, защото този клуб е твърде голям за мястото, където сме сега. Ние сме далеч от битката за титлата в Англия, отпаднахме от Шампионскатата лига", добави испанецът.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК